WÜSTHOF vult met Martin Bieri de positie in van vice president sales

WÜSTHOF GmbH heeft Martin Bieri (51) bij zijn aantreden op 13 mei 2019 benoemd tot vice president sales en lid van de directie.

Martin Bieri is verantwoordelijk voor de internationale verkoopactiviteiten van de onderneming. Zijn competenties, onder andere op het gebied van strategie en marketing, worden ingezet om de internationale marktpositie verder uit te breiden. „Ik zie het als mijn taak om de traditionele onderneming WÜSTHOF te versterken en verder te ontwikkelen. De reeds ingeslagen weg voor het positioneren van het merk zal ik begeleiden en verder uitbouwen” zo zei Bieri.

Martin Bieri heeft jarenlange ervaring als expert in industrie en handel. Na een commercieel-administratieve opleiding studeerde hij marketingcommunicatie in Düsseldorf en aansluitend bedrijfskunde in Berlijn en München. Daarna volgde een MBA opleiding die hij voltooide aan de Steinbeis Universiteit in Berlijn, in samenwerking met de New York University en de Bocconi Universiteit in Milaan. Hij was hoofd van de afdeling Product Management Non-Food Europe bij Plus WHG mbH/Tengelmann Group en Vice President New Business bij de Media-Saturn-Holding GmbH - een onderneming van de Metro Group. Als laatste was hij Senior Vice President, Group Head of Brands & Licensing van de tcc-Gruppe.

Vanwege zijn geboortestad Solingen voelt Martin Bieri een speciale verbondenheid met WÜSTHOF.