EPICURE Messensets

WÜSTHOF breidt de EPICURE messenserie uit met twee sets messen.

In het middelpunt van de nieuwe producten, die WÜSTHOF tijdens de AMBIENTE 2018 toonde, stond de internationale lancering van de messen-serie EPICURE. Twee nieuwe sets messen completeren het bestaande assortiment.

EPICURE Set van 4 steakmessen

Die messen van de vierdelige set steakmessen vallen op door hun mooie vorm en extreem scherpe lemmeten die een lengte van 12 cm hebben. Daarmee zijn niet alleen steaks perfect te snijden, ze zijn ook nog eens een blikvanger op tafel en bord.

Het materiaal van de handgreep bestaat uit natuurlijke vezels en hars. Hierin komen het gevoel van hout en de hygiënische eigenschappen van kunststof samen. De nieuwe vorm van de krop en de bredere lemmeten maken het mogelijk efficiënt en veilig te werken zonder de pols te overbelasten. De EPICURE messen worden gesmeed uit één stuk chroom-molybdeen-vanadium lemmetstaal van hoge legering en uitgehard op 58° Rockwell. Dat is een garantie voor een langdurende snijdhoudbaarheid en een goede mogelijkheid ze na te scherpen.

EPICURE Steakmessenset - 9668
EPICURE Steakmessenset - 9668

Set EPICURE messen

Deze tweedelige set bestaat uit een koksmes en een groentemes, die de basis vormen van een messenuitrusting. De lemmetlengte van het koksmes is 20 cm. Het brede en gebogen lemmet is ideaal voor het snijden, hakken en in stukken snijden. Het groentemes met zijn lemmetlengte van 9 cm is goed geschikt voor alle verfijnde snijbewegingen die vanuit de pols worden gedaan.

De in het voorste deel breed en naar achteren toe versmallende handgreep maakt een ergonomische optimale handvoering mogelijk. De nieuw ontwikkelde vorm van de krop beschermt de vingers efficiënt tegen contact met het scherpe lemmet en zorgt voor meer veiligheid en controle tijdens het snijden. Ieder EPICURE mes wordt met het door WÜSTHOF ontwikkelde PEtec lasergestuurde slijpsysteem op optimale en hoogst mogelijk uitgangsscherpte geproduceerd.

EPICURE messen staan voor de gegarandeerde WÜSTHOF kwaliteit.

EPICURE Messenset - 9682
EPICURE Messenset - 9682