Gourmet-Partner

WÜSTHOF is officiële leverancier van zowel de Duitse als Japanse nationale koksteams.
De excellente kwaliteit van onze messen wordt bij professionele én hobbykoks hoog gewaardeerd.

Koksgilde Nederland

Het Koksgilde is in Nederland met meer dan 2000 leden de grootste vereniging van foodprofessionals in horeca, instellingen en catering.
Het Koksgilde staat voor de belangen van koks en voor het koksvak en biedt leden tal van mogelijkheden om in hun vak bij te blijven. Het gilde is partner in de Gilden Academie.

Het gilde biedt leden vele voordelen, zoals gratis vakbladen, kortingen op colleges, masterclasses en workshops van de Gilden Academie, gratis toegang tot enkele beurzen, een koksbuisbadge met logo Koksgilde en een verenigingsspeld, vakevenementen, een eigen Koksgilde Agenda, deelname aan wedstrijden, nationaal en internationaal, een eigen Gilden webshop.

Het Koksgilde mag zich verheugen in een zeer lange samenwerking met WÜSTHOF, dat alle wedstrijden sponsort met messen en prijzen en leden speciale aanbiedingen in de webshop biedt.

Koksgilde Nederland

Het Duitse Nationale Chef's Team

Het Duitse Nationale Chef's Team staat voor koken op het hoogste niveau.

Vakmanschap, samenwerking en excellente presentatie.

Het Team en zijn Captain, Matthias Kleber vertegenwoordigen Duitsland op de meeste Culinaire Evenementen zoals de Culinary Olympics of the World Championships of Chefs en strijden daar tegen Top en Nationale Teams uit de hele wereld.

WÜSTHOF is de officiële partner van het Duitse Nationale Team van Chefkoks.

http://www.vkd.com/

James Beard Foundation / New York, USA

De James Beard Foundation - opgericht in 1986 - is gewijd aan het vieren, bewaren en koesteren van Amerika’s culinaire erfgoed en diversiteit zodat de waardering van onze culinaire uitmuntendheid wordt verhoogd.
Auteur van kookboeken en leraar met een encyclopedische kennis van voeding: James Beard, die overleed in 1985, was een kampioen van de Amerikaanse keuken.
Hij hielp generaties van professionele chefkoks en eetliefhebbers onderwijzen en ondersteunen.
Vandaag de dag continueert de Beard Foundation dat met dezelfde geestdrift door het ondersteunen van diverse programma’s die educatieve initiatieven inhouden, culinaire awards, culinaire studiebeurzen, publicaties, en door het in stand houden van het historische James Beard House in New York City als een "performance space" voor bezoekende chefs.

Voor meer informatieve, bezoek www.jamesbeard.org .

WÜSTHOF is trots een James Beard Foundation House Purveyor te zijn.

Culibooks Inc.

Culibooks, gevestigd in Schilde, België, is een kleine uitgeverij van culinaire magazines en boeken. De beroemdste uitgave is Culinaire Saisonnier, die zowel in het Nederlands als in het Frans verschijnt. Verder zijn er de Nederlandstalige vakmagazines Pâtisserie & Desserts en KoksKoerier.

Het dikke en luxe Engelstalige boek Pastry in Europe verschijnt éénmaal per jaar wereldwijd. Dit boek beschrijft de ontwikkelingen in heel Europa op het gebied van pâtisserie, chocolaterie en confiserie.

Culinaire Saisonnier heeft een eigen club van Franse, Belgische en Nederlandse toprestaurants: Les Amis Saisonnier.

http://www.saisonnier.eu/

http://www.pastryineurope.com/