Wüsthof
Wüsthof

Menü Productvergelijk

WÜSTHOF – Familiebedrijf sinds 1814

In de annalen van het Hertogdom Berg duikt de naam Wüsthof voor het eerst in 1814 op. In dat jaar richtte voorvader Abraham Wüsthof de „fabriek fijne staalproducten“ op, de huidige Dreizack-fabriek. Sindsdien is het bedrijf in handen van de familie.
Vandaag de dag leiden Harald Wüsthof en Viola Wüsthof als zevende generatie de ED.WÜSTHOF DREIZACK-fabriek KG.

„De Dreizack-fabriek heeft de toppen en dalen van de wereldgeschiedenis steeds weer doorstaan“, schreef de in 1894 geboren Hugo Eduard Wüsthof in een terugblik op de jaren van 1912 tot 1932.

De kwaliteit en functionaliteit van onze producten heeft zich in 200 jaar steeds staande gehouden. WÜSTHOF is wereldwijd erkend als specialist van excellente messen. Dat vervult ons met trots, maar geeft ons ook een verantwoordelijkheid: zowel ten opzichte van onze medewerkers, leveranciers en klanten, als ook ten opzichte van milieu en maatschappij.

Made by WÜSTHOF – Made in Germany/Solingen: ons bedrijf is trots op zijn standplaats Solingen. Hier beschikken we op ongeveer 22.000 m² over drie efficiënte, zeer moderne assemblagefabrieken (Kronprinzenstrasse, Lindgesfeld, Teschestrasse).