Wüsthof
Wüsthof

Menü Productvergelijk

Zuivere snede en gladde rand

Blikopener met intelligente draai

Het traditiebedrijf WÜSTHOF zorgt met de nieuwe blikopener voor een highlight in vorm, functie en veiligheid. Deze opener, vernuftig in techniek, makkelijk te hanteren en van aansprekend design, is de ideale hulp voor zowel prof- als hobbykoks.

Zuiver en zonder scherpe randen worden de meest verschillende blikken geopend. En er is geen risico meer op verwondingen door scherpe randen aan het blikdeksel of aan de rand van het blik.

Aangezet tegen de rand van het blik wordt het draaiwieltje naar voren gedraaid, waardoor het deksel zijwaarts, vlak onder de rand wordt afgesneden. Door deze techniek kan het deksel makkelijk worden verwijderd, maar later ook weer perfect worden teruggeplaatst, als de aangebroken blikinhoud nog kort moeten worden bewaard. Daar komt nog bij dat deze manier van openen ook meer hygiënisch is, aangezien de blikopener niet met de inhoud van het blik in contact komt. Dankzij het platte design kan deze praktische keukenhulp ruimtebesparend in de keukenlade worden opgeborgen.

De blikopener is vanaf februari 2014 in de betere vakhandel te verkrijgen.

Blikopener – Art.-Nr. 3735