Wüsthof
Wüsthof

Menü Productvergelijk

Perfect gereedschap voor puur grillplezier!

Het BBQ-bestek voor professionals

Het traditionele Solinger bedrijf WÜSTHOF biedt grillfans met de nieuwe barbecueset een compleet pakket voor een barbecue zonder zorgen. In een sterke nylontas met klittenbandsluiting zit alles wat voor een perfecte barbecueparty nodig is: tang, vork, keertang en borstel - met dit hoogwaardige geheel van metaal wordt iedere barbecue een belevenis.

De grilltang is ideaal om vlees, vis of vaste stukken groente op de grill te leggen, te keren of te serveren. De tang, waarvan de wijdte door handdruk licht aan te passen is, zorgt voor een makkelijk en veilig gebruik bij het grillen.

Met de vork kunnen de grillproducten veilig verspreid op het rooster worden gelegd. De lange spitse punten hebben ook grotere stukken vlees zoals bij voorbeeld kippenpoten stevig in hun greep. De ronde keertang komt van pas als burgers, steaks en dergelijke veilig omgedraaid moeten worden, als ook bij het moeiteloos serveren.

En als het dan op afruimen en reinigen aankomt, is het tijd voor de grillborstel die in een handomdraai zorgt voor blinkend schoon rooster. De korte messing borstelpunten verwijderen zelfs hardnekkig vuil en bereiken ieder hoekje.

Het nieuwe 4-delige barbecuebestek van WÜSTHOF van hoogwaardig mat rvs is functioneel doordacht met name door het moderne design. De stabiele lange handgrepen van tang, vork, keertang en borstel bieden tijdens het barbecueën een goede bescherming tegen de hitte en liggen stevig in de hand.

Omdat het bestek volledig uit edelstaal 18/8 is vervaardigd, is het makkelijk te reinigen en bovendien geschikt voor de vaatwasser. Tang, vork en keertang kunnen dankzij de afgeronde haakjes aan de handgreep eenvoudig aan de barbecue worden gehangen zodat ze steeds binnen handbereik zijn. Na gedane arbeid kunnen de vier werktuigen veilig en schoon in de zwarte nylontas worden opgeborgen. Om plaats te besparen is de tas oprolbaar. Altijd weer klaar voor de volgende barbecueparty.

De BBQ-set is van februari 2014 in de betere vakhandel te verkrijgen.

BBQ-set (5-delig) met grilltang, keertang, grillvork, grillborstel verpakt in een sterke, zwarte nylontas – Art.-Nr. 9883