Wüsthof
Wüsthof

Menü Productvergelijk

De nieuwe, betere kunst van het (brood)snijden

Broodmes CLASSIC met dubbele kartelrand.

De messenspecialist uit Solingen zorgt voor een revolutie in het snijden van brood of andere bakwaren. Met de nieuw ontwikkelde precisie dubbele kartelrand glijdt het lemmet van het broodmes uit de CLASSIC serie moeiteloos door het snijdgoed. Het verschil met de gangbare kartelrand merk je meteen.
Of het nu harde korsten of weke kruimels zijn, de golf in de kartel maakt een buitengewoon gladde, zuivere en precieze snede mogelijk en verhindert het scheef wegglijden van het lemmet. Daar komt nog bij dat deze nieuwste kartelrand een veilige aanzet van het lemmet aan het snijdgoed én recht snijden zonder veel krachtinspanning mogelijk maakt. Door de dubbele kartelrand verbetert ook snijdhoudbaarheid, zodat het lemmet nog langer scherp blijft.

De greep met de klassieke drie-klinknagel-bevestiging ligt aangenaam in de hand. Dankzij de uitgemeten balans vermoeit het ook na lange arbeid niet. Het wordt aanbevolen het broodmes voor het veilig opbergen oft e voorzien van een lemmetbeschermer, het aan een magneetstrip te hangen of in een messenblok te plaatsen.

De Broodmes CLASSIC met dubbele kartelrand is vanaf februari 2014 in de betere vakhandel te verkrijgen.

Broodmes CLASSIC met dubbele kartelrand uit de »CLASSIC«-serie – Art.-Nr. 4152 / 23 cm